2011. szeptember 12., hétfő

A Csoda masina

Vegre vegre vegre elszantuk magunkat es befektettunk egy fantasztikus kavefozobe, pont olyanba, amirol Edeszapja mar evek ota almodozik... A tortenethez ugyan hozzatartozik, hogy mind ehhez az elszantsaghoz az is kellett, hogy eladjam mind a ket eddigi kavefozonket egy delutan alatt, igy aztan nem volt mit tenni, mint ujat venni, hogy ha itthon kavet akartunk inni:-). A Csoda maganak daralja a kavet minden egyes fozes elott, egyetlen gombnyomasra keszit Capuccinot es Cafe Lattet, meg a poharat sem kell megmozditani, ugyanis a tejhabot is egyedul kesziti a kis ugyes:-)... Mar egy hete ezzel "jatszik" a Zuram, annyi fele-fajta funkcioja van, hogy meg mindig lehet mit atallitani, tokeletesiteni rajta:-)...

Szoval, ezentul a Hotel Labancz Qatar kituno kaveval varja kedves vendegeit:-)!

6 megjegyzés:

 1. Tyuha! Tudjuk hogy ez egy regen fortyogo problemakor volt, ugyhogy gratulalunk! :))
  Ja es fahejas szoras jar a tejhabra?

  VálaszTörlés
 2. Hát, na most mit szólsz? Fahéjas szórás??? Naná, szivecske alakban:-)!

  VálaszTörlés
 3. Jaja Bogárkám, jó, hogy írod, már nem tudom mióta tervezzük, hogy veszünk gombnyomásos kávéfôzôt... írd meg gyorsan milyen márkájú, mert mindig az Illy-t néztem, méregdrágák és sokak szeritn nem jók... jaj, és élvezem, hogy a Zurad ilyen kísérletezô - Amerikában láttam a legtöbb féle kávét, mindenféle sziruppal, ízesítôvel, de biztos nektek most már otthoni starbucks van! ;)

  VálaszTörlés
 4. Hat, nekem a Starbucks az csak Starbucks:-)... de tenyleg nagyon szuper a gep... Jura a markaja, Swiss Made;-), melegen ajanljuk

  VálaszTörlés
 5. NA bogárkám, meg a szubkategóriát kellene tudni, merthogy utánanéztem Amazonon, és kapatm 800USDtól egészen 2500ig.... ez a kis gép milyen Jura fajta?

  VálaszTörlés
 6. Ez az ENA9 nevû masina, ami nekünk van... De mire mi is eldöntöttük melyik lenne igazán jó, ezerszer elolvastuk az összes leírást a jura honlapján:-)

  VálaszTörlés