2011. szeptember 19., hétfő

Kreativ delutan

Labancz Soffi muveszno, mint mar korabban is emlitettem imad minden fele kreativ elfoglaltsagot (minel jobban lehet vele szemetelni, malackodni, annal jobb:-)), kedvencunk az tovabbra is a gyurma, rajzolas, festes es mostanaban az uj szenzacio a vagas! Mindegy mit csak olloval lehessen nyirbaszolni... Aztan az ovodaban megjelent a legujabb, ragasztgatni kulonbozo, elore felvagdosott formakat papirra, na ez meg nagyon tetszik a kisasszonynak... De a legjobb - csak hogy meg tudomanyos is legyen - , hogy ismeri is a formak nevet! Ugyan csak angolul, de gyakoroljuk erosen a magyart is:-)

2 megjegyzés:

  1. Kicsi ügyes! Mátyást is annak idején NYban tanították a formákra. A dán óvódában majd elájult az óvónénionk amikor séta közben Mátyás felmutatott a STOP táblára és mondta neki: "see? Octogon!" Olyan ügyesek már ebben a korban!

    VálaszTörlés
  2. Hat, igen... itt az amerikai modszer a divat, ugyhogy nem csodalkozom en sem, hogy SOffi is ismeri a formakat:-)... Mint Matyas meg az ABC osszes betujet is!!! Az sem semmi, Soffinak azert az meg nem megy...

    VálaszTörlés